Nyt loppuivat selittelyt – Cheryl Cole lemmenlomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimmäksi poppariksi rankattu englantilainen Cheryl Cole on taannoisen avioeronsa jälkeen yhdistetty romanttisessa mielessä amerikkalaiseen tanssijaan Derek Houghiin. Joulukuussa Cheryl kuitenkin ilmoitti yllättäen olevansa edelleen sinkku. Nyt neitokaisen puheet voidaan jättää omaan arvoonsa.

Pariskunta on nimittäin parhaillaan viettämässä yhteistä lemmenlomaa Kapkaupungin liepeillä Etelä-Afrikassa, ja uudenvuodenaattona heidät nähtiin suutelemassa toisiaan. Väitteet popkaunottaren sinkkuudesta voidaan siis unohtaa. Reissusta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan myös parin lähipiiri on vahvistanut seurustelun ja ihmetelleet asian salailua lehdistöltä.

Kerroimme aiemmin tällä viikolla, että Derek osti Cherylille joululahjaksi matkan Etelä-Afrikkaan ja 12.000 euron arvoisen rannekorun. Heidän edellisellä yhteisellä reissullaan Cheryl oli kuolla malariaan, joten tällä kertaa Derek tarkisti että tuoreessa kohteessa ei esiinny malariaa. Edellisen reissun jälkeen oli Derekin ansiota, että Cheryl säilyi hengissä, sillä hän vaati lääkäreitä tekemään tyttöystävälleen lisää testejä, kun sairauden syy ei selvinnyt. Myöhemmin lääkärit kertoivat, että poptähti olisi voinut menehtyä vain tuntien kuluttua.