Suosikkinäyttelijä menehtyi tulipalossa Ruotsissa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsissa saatiin viikonloppuna suru-uutinen, kun kävi ilmi että suositun näyttelijän epäillään kuolleen kotitalonsa tulipalossa perjantaina aamuyöllä. Kyseessä on 83-vuotias Per Oscarsson, joka on tähdittänyt lukuisia suosikkielokuvia.

Stig Larssonin Tyttö joka leikki tulella -hittielokuvassa päähenkilön asianajaja Holger Palmgrenia esittäneen Oscarssonin pelätään menehtyneen tulipalossa yhdessä vaimonsa Kia Östlingin kanssa. Heidän kotitalonsa oli palanut perjantaina aamuyöllä perustuksiaan myöden. Viranomaiset eivät ole vielä varmoja oliko pariskunta kotona palohetkellä, ja heidän ruumiidensa löytymiseen voi kulua viikkokausia.

Vuonna 1944 näyttelijäuransa aloittanut Per Oscarsson on näytellyt menestyksekkäällä urallaan yli sadassa elokuvassa ja televisiosarjassa. Hän on jo kuvannut myös seuraavan elokuvansa Tysta leken, joka saa ensi-iltansa vielä vuoden 2011 aikana.