Mitä ihmettä Sarah Silvermanille on tapahtunut?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Sarah Silverman on maailmankuulu koomikko, joka tunnetaan myös suosikkijuontaja Jimmy Kimmelin on-off -tyttöystävänä. Silvermanin I’m Fu*king Matt Damon -video nousi muutama vuosi sitten valtavaksi hitiksi.

Nyt Sarah on ikuistettu ulkoiluttamassa nelijalkaista perheenjäsentään hieman poikkeuksellisessa asussa. Hän yllätti nimittäin paparazzitkin tallustelemalla asussa, jossa hänet olisi voinut helposti sekoittaa vaikkapa kodittomaan kulkuriin.

Taannoin Sarah Silverman suivaantui, kun hänen televisio-ohjelmansa lopetettiin lukuisten muiden televisiosarjojen tapaan. Koomikko ei ollut tyytyväinen ratkaisuun, sillä hän ryhtyi julkisesti sotajalalle Fox-televisioyhtiön ja erityisesti Fox News -televisiokanavan kanssa haukkumalla yhtiötä ”ympärivuorokautiseksi rasismin moottoriksi”.