Teena Marien kuolema edelleen mysteeri

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka arvostettu laulajatähti Teena Marie löydettiin menehtyneenä Los Angelesissa sijaitsevasta kodistaan. Sittemmin viranomaiset saivat hieman lisätietoja laulajatähden kuolemaan mahdollisesti johtaneista syistä.

TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan Teena Marie oli menehtynyt todennäköisesti massiiviseen kouristuskohtaukseen, jollaisen hän oli saanut vain kuukautta aiemmin. Viranomaisten mukaan laulajalle oli määrätty lääkitys, jonka hän oli kuitenkin lopettanut sivuvaikutusten vuoksi.

Nyt laulajalle on suoritettu ruumiinavaus, josta ei kuitenkaan saatu vahvistusta kuolinsyylle. Seuraavaksi omaisten ja viranomaisten täytyy odottaa noin kuuden viikon ajan laboratoriotutkimusten valmistumista. Kuolemaa pidetään luonnollisena, mutta muitakaan vaihtoehtoja ei ole vielä suljettu pois.

Teena Marie nautti suurta suosiota erityisesti 1980-luvulla, jolloin hän julkaisi useita hittejä. Lukuisat Hollywoodin supertähdet ilmaisivat surunvalittelunsa laulajan poismenosta. Esimerkiksi Mary J. Blige, Faith Evans, Pink ja Alicia Keys kirjoittivat surunvalittelunsa Twitter-mikroblogeihinsa.