Uutislähetyksessä kaatuillut pikkupoika YouTube-hitiksi – katso

Nettivideot · Stara.fi

Joulun alla erityisesti Keski-Euroopan ja Britannian lentokentillä elettiin katastrofaalisissa tunnelmissa, kun lähes koko lentoliikenne oli jumissa useiden päivien ajan. Matkustajien tuntemuksia nähtiin päivittäin uutislähetyksissä, mutta nyt eräs haastattelu on noussut hitiksi.

Englantilainen televisiokanava haastatteli uutisiinsa jouluiseen asuun pukeutunutta Jamie-nimistä pikkupoikaa, joka tyytyi lähinnä nyökyttelemään vastauksiksi. Kun hänen setänsä saapui paikalle matkalaukkuja pursuavine kärryineen, poika juoksi päätä pahkaa päin kärryjä ja lensi suorilta jaloilta selälleen.

Video on reilussa viikossa saanut YouTubessa jo noin 1,4 miljoonaa katsojaa, joten sitä voidaan hyvällä syyllä sanoa hitiksi. Katso video tästä tai artikkelin yltä.