Pamela Anderson valittiin Vuoden henkilöksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eläintensuojeluun keskittyvä PETA-järjestö, eli People for the Ethical Treatment of Animals, tunnetaan erityisesti näyttävistä kampanjoistaan, jossa poseeratakseen monet supertähdet ovat riisuneet itsensä alastomaksi.

Kampanjoissa on vastustettu erityisesti turkiksia ja niiden käyttöä. Yksi PETA-järjestön kampanjoissa ahkerasti poseeranneista tähdistä on povipommi Pamela Anderson. Hän on ollut mukana julisteiden lisäksi myös järjestön tapahtumissa. Nyt Pamela on saanut ansaitsemaansa tunnustusta, sillä PETA on valinnut hänet Vuoden 2010 henkilöksi.

Baywatch-televisiosarjasta ja Playboy-lehdestä tunnetuksi aikoinaan tullut supertähti käväisi pari viikkoa sitten puhumassa järjestön tapahtumassa Oxfordin yliopistossa Britanniassa. Lisäksi hän on siviilissä antanut kodin useille löytökoirille ja vaatinut vaateteollisuudelta nahan käytön kieltämistä.