Amanda Holden julkisti ilouutisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomaristoa jo vuosien ajan kaunistuttanut brittikaunotar Amanda Holden tuli aikoinaan tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, ja sittemmin ura eteni myös miestenlehtien sivuille ja lopulta myös alastonkuviin.

Maailman seksikkäimmäksi realitytuomariksi brittilehdissä nimitetty Amanda Holden on nyt saanut ilouutisia, sillä hän odottaa perheeseensä jo toista lasta. Kaunotar kertoi asiasta Twitter-blogissaan.

– Ajattelin kertoa, että olen kuudennella kuulla raskaana ja odotan poikalasta! Minun on täytynyt pitää asia tähän saakka omana tietonani, Amanda Holden kirjoitti faneilleen.

39-vuotias englantilainen Amanda Holden aloitti näyttelemisen jo yhdeksänvuotiaana teatterin lavalta. Hän nousi julkisuuteen vuonna 1991 saatuaan pestin Sokkotreffit-realityohjelman kilpailijaksi. Sittemmin kaunotar on näytellyt lukuisissa suosituissa televisiosarjoissa, mukaanlukien Eastenders ja Heats And Bones. Nykyisin Amanda on naimisissa musiikkituottaja Chris Hughesin kanssa ja pariskunnalla on kolmevuotias Lexi-tytär.