Chloe Sevigny on uskomaton bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tunnetuimpiin lapsitähtiin aiemmin lukeutunut Chloe Sevigny on monista elokuvarooleistaan huolimatta onnistunut pysyttelemään pääasiassa erossa kohuotsikoista. Taannoin hänet kuitenkin kuvattiin vahvassa laitamyötäisessä kostean juhlaillan jälkeen.

Nyt Chloe Sevigny on kuvattu nauttimassa lomastaan Miamissa, Floridassa. Hän esitteli upeaa vartaloaan pieniin harmaisiin bikineihin pukeutuneena. Viime keväänä Chloe Sevigny kertoi haluavansa asettua aloilleen ja perustaa perheen, mutta oikea mies puuttui. Hän seurusteli aiemmin peräti kahdeksan vuoden ajan muusikko Matt McAuleyn kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2007.

– Olen juuri aloittanut joogatunneilla käymisen kolme kertaa viikossa. Tunnen itseni nyt voimakkaammaksi ja notkeammaksi, ja seksihaluni ovat suorastaan räjähtäneet. Minun pitäisi löytää joku minua kuuluisampi ihminen tai joku joka on tyytyväinen omaan elämäänsä, jotta hän voisi käsitellä minun saamaani huomiota, Chloe Sevigny kertoi Elle UK -lehdelle.

36-vuotias Chloe Sevigny nousi tähdeksi Kids-teinielokuvan myötä vuonna 1995. Hän voitti roolistaan myös parhaan tulokkaan palkinnon. Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin neljä vuotta myöhemmin elokuvassa Boys Don’t Cry, josta hän sai suoranaisen palkintosateen ja ehdokkuudet parhaan naissivuosan Oscarin ja Golden Globen saajaksi. Sittemmin menestysrooleja ei ole enää juuri siunaantunut.