Chloe Sevigny esitteli bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin tunnetuimpiin lapsitähtiin aiemmin lukeutunut Chloe Sevigny on monista elokuvarooleistaan huolimatta onnistunut pysyttelemään pääasiassa erossa kohuotsikoista. Taannoin hänet kuitenkin kuvattiin vahvassa laitamyötäisessä kostean juhlaillan jälkeen.

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Chloe Sevigny on parhaillaan lomailemassa Miamissa, Floridassa. Paparazzit ikuistivat hänet eilen bikineissä, ja kuvat ovat saaneet tänään valtavan huomion ympäri maailmaa. Nyt brittilehti The Sun on julkaissut myös tuoreempaa kuvamateriaalia bikinikaunottaresta nauttimassa auringosta.

36-vuotias Chloe Sevigny nousi tähdeksi kohutun Kids-teinielokuvan myötä vuonna 1995. Hän voitti roolistaan parhaan tulokkaan palkinnon. Todellinen läpimurto tapahtui kuitenkin neljä vuotta myöhemmin elokuvassa Boys Don’t Cry, josta hän sai suoranaisen palkintosateen ja ehdokkuudet parhaan naissivuosan Oscarin ja Golden Globen saajaksi. Sittemmin menestysrooleja ei ole enää juuri siunaantunut. Chloe Sevigny  seurusteli aiemmin peräti kahdeksan vuoden ajan muusikko Matt McAuleyn kanssa, mutta pariskunta erosi vuonna 2007.