Jennifer Love Hewitt yllätti vesipuistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lakkautetusta Aavekuiskaaja-televisiosarjastakin tuttu näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List – televisioelokuvassa. Tästä roolistaan hän on saanut nyt myös Golden Globe -ehdokkuuden.

Neitokainen nähdään nyt paparazzien ikuistamissa kuvissa viettämässä joululomaansa Havaijilla. Jennifer, hänen miesystävänsä Alex Beh ja äitinsä Pat Hewitt nähtiin muiden turistien tavoin kellumassa vedessä ja nauttimassa aurinkoisesta säästä ja lämpimästä vedestä täysin rinnoin.

Jennifer Love Hewitt aloitti uransa noin 20 vuotta sitten. Kyseessä oli tuolloin Kids Incorporated –televisiosarja. Vuonna 1997 ensi-illassa nähtiin Tiedän Mitä Teit Viime Kesänä ja näin neidon ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe kuuluvat neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.