Mila Kunis ja Macaulay Culkin -kaunotar erosivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lapsitähtenä supersuosituista Yksin kotona -elokuvista tutuksi tullut Macaulay Culkin on nykyisin jo kolmekympinen mies, jonka näyttelijäura on aikuistumisen myötä hiipunut muutamia yksittäisiä rooleja lukuunottamatta. Hän on seurustellut jo pidempään kollegansa Mila Kunisin kanssa, mutta nyt suhde on ohi.

Julkkispari joutui muutama vuosi sitten pakenemaan sotaa Israelista, jossa he olivat lomailemasa. Tuolloin Kunis ei ollut tyytyväinen poikaystävänsä päätökseen paeta pommi-iskuja. Nyt Radar Online uutisoi pariskunnan vahvistaneen jo aiemmin huhutun eronsa. Kunisin tiedottaja vahvisti tiedot julkaisulle ja korosti, että pari on edelleen hyvissä väleissä keskenään.

Black Swan -elokuvan tähtenä parhaillaan nähtävä Mila Kunis ei halunnut aiemmin vahvistaa eroa, jotta hän saisi markkinoida elokuvaansa rauhassa. Muutama vuosi sitten Macaulay Culkin nähtiin myös riisumassa valkokankaalla yhdessä mallikaunotar Eliza Dushkun kanssa. He näyttelivät pariskuntaa, joka kävi kävi seksiterapeutilla ratkaistakseen makuuhuone-ongelmansa ja lääkäri ehdotti ratkaisuksi ryhmäseksiä.