Skandaalin aiheuttanut teinitähden vesipiippu myynnissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama viikko sitten teinitähti Miley Cyrus aiheutti valtavan kohun, kun hänet nähtiin verkkoon vuotaneella kännykkävideolla polttamassa vesipiippua 18-vuotisjuhlissaan. Neitokainen poltteli huumeiden sijaan salviaa, jonka vaikutukset ovat kuitenkin rinnastettavissa voimakkaisiin huumeisiin.

Sittemmin kohu on jo ehtinyt laantua, mutta nyt asia on noussut uudelleen otsikoihin. Syynä on se, että kyseinen kuuluisa vesipiippu on nyt myynnissä eniten tarjoavalle. Kyseisen ”bongin” kotibileisiin tuonut nuori mies kauppaa sitä nimittäin parhaillaan verkossa, TMZ uutisoi.

Aiemmin mies kertoi ettei halua luopua vekottimesta, koska siihen liittyy niin paljon tunnearvoa. Nyt raha on kuitenkin nohittanut tunnearvon, ja maailman kuuluisin vesipiippu myydään. Tarjouksia voi antaa sähköpostitse osoitteeseen mileycyrusbong@gmail.com. Hinnan odotetaan nousevan viisinumeroiseksi.