Big Brother -voittaja kihlasi Miss Helsingin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -kilpailun vime vuonna voittanut Hunks-tanssija Niko Nousiainen on kihlautunut avopuolisonsa Sofia Ruusilan kanssa. Ruusila tunnetaan puolestaan muiden muassa mallina ja Miss Helsinki -voittajana. Niko teki jouluna päätöksensä pyytää Sofiaa vaimokseen.

Kihlauksesta ensimmäisenä uutisoineen Seiska-lehden mukaan Niko kosi tyttöystäväänsä vuodenvaihteessa polviltaan. Iltalehdessä Niko paljasti saaneensa parhaan mahdollisen vastauksen kosintaansa, joka tapahtui helsinkiläisessä hotelli Kämpissä pariskunnan vuosipäivänä.

Niko Nousiainen puhui kihlaamisaikeistaan jo BB-talossa, kun hän joutui olemaan erossa rakkaastaan kuukausien ajan. Stara kertoi jo syyskuun lopussa kuinka Niko paljasti muille asukkaille aikoneensa kosia Sofiaa pariskunnan yhteisellä lomamatkalla Miamiin.

– Mun piti kosia sitä siellä Miamissa, Niko paljasti ja sai muut tiedustelemaan syytä suunnitelman kariutumiseen.

– Kun en mä tuntenut sitä silloin vielä niin hyvin. Tai siis silleen niinkun… Kun enhän mä ollut niinku… Enhän mä ollut tavannut sen vanhempiakaan kuin kaksi kertaa. Tai ei mun nyt pitänyt silleen, mutta tai siis suunnittelin vähän jotain sellaista, Niko vastasi pohdiskellen.