Pamela Andersonin ahdistelija pidätettiin rajusti – kyynelkaasua ja käsiraudat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka eläinten oikeuksia ajava PETA-järjestö valitsi Vuoden henkilöksi 2010 povipommi Pamela Andersonin, joka on poseerannut ahkerasti muiden muassa nakuna järjestön kampanjamainoksissa.

Nyt Pamela Anderson on joutunut uhkaavaan tilanteeseen, kun tuntematon mieshenkilö yritti päästä lähietäisyydelle supertähdestä. Mies yritti turvamiesten kielloista huolimatta muiden muassa samaan junanvaunuun povipommin kanssa, joten hänet päätettiin lopulta ottaa kiinni ja pidättää.

Sekopäinen mies ei tyytynyt tilanteeseen, vaan kävi lopulta poliisin kimppuun. Tästä syystä hän sai maistaa kyynelkaasua ja mies kannettiin neljän poliisin voimin käsiraudoissa poliisiautoon ja kuljetettiin putkaan. Brittilehtien mukaan sama mies on vainonnut Pamelaa jo viikkokausia.