Rihannan mekosta näkyi läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu Rihanna kuvattiin viime viikolla useampana päivänä nauttimassa kotimaansa Barbadoksen maisemista ja rantaelämästä. Uudenvuoden juhlintaa varten kaunotar palasi kuitenkin Yhdysvaltoihin, jossa hän juhlisti vuoden vaihtumista näyttävästi.

Laulajakaunotar lensi aattoillaksi Las Vegasiin, jossa hänet kuvattiin PURE-klubin punaisella matolla näyttävään punaiseen mekkoon sonnustautuneena. Lähes puolet tyylikkäästä asusta oli läpinäkyvää harsokangasta, mutta asu onnistui silti peittämään intiimit yksityiskohdat.

Joululoman aikana vahvistuivat huhut, joiden mukaan Rihanna on nykyisin taas sinkku. Hän erosi miesystävästään Matt Kempistä noin vuoden seurustelun jälkeen. Välimatka ajoi parin erilleen, sillä laulaja itse kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa työnsä takia. Baseballia pelaava Kemp joutuu puolestaan matkustamaan ympäri Yhdysvaltoja Dodgers-joukkueensa kanssa.