Rollaritähti lemmenlomalla 33 vuotta nuoremman hottiksen kanssa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rolling Stones -yhtyeen 62-vuotias Ronnie Wood pidätettiin viime vuonna epäiltynä 20-vuotiaan tyttöystävänsä Ekaterina Ivanovan pahoinpitelystä. Sittemmin rokkari jätti nuoren tyttöystävänsä 18 kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunnalla oli ikäeroa peräti 43 vuotta, mutta uusi tyttöystävä ei hänkään ole mikään ikäloppu.

Ronnie Wood on seurustellut jo lähes vuoden ajan 30-vuotiaan Ana Araujon kanssa. Nyt pariskunta on kuvattu lemmenlomalla Uruguayssä. Heillä on ikäeroa peräti 33 vuotta, mutta se ei menoa näytä haittaavan.

Ekaterina Ivanovan pahoinpitelystä nousi viime vuonna suuri kohu. Silminnäkijöiden mukaan Ronnie Wood kuristi tyttöystäväänsä kadulla ja raahasi tätä kuuden metrin matkan niskasta kiinni pitäen. Samalla Ivanova sai ruhjeita polviinsa. Lisäksi rokkari oli uhannut kovaan ääneen polttaa tyttöystävän kasvoja tupakalla. Supertähti ei kuitenkaan saanut syytettä.