Justin Bieber ja Selena Gomez lemmenlomalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Justin Bieber on yhdistetty viimeisten kuukausien aikana moneen nuoreen kaunottareen, kuten vastikään 18 vuotta täyttäneeseen Selena Gomeziin. Nuoret tähdet ovat viihtyneet hyvin yhdessä, mutta vahvistusta nuoren kohuparin suhteelle ei ole kuitenkaan saatu.

Pari viikkoa sitten Selena Gomez väitti olevansa ihastunut Transformers-tähti Shia LeBeoufiin, mutta sittemmin hänet on nähty hempeissä ja läheisissä tunnelmissa Bieberin kanssa. Heidät ikuistettiin joulukuussa muiden muassa kävelemässä käsi kädessä ja halailemassa keikkapaikalla konsertin jälkeen sekä poistumassa paikalta samalla keikkabussilla.

Nyt suhdehuhut ovat saaneet merkittävän vahvistuksen, sillä teinipari on parhaillaan viettämässä yhteistä lemmenlomaa Karibialla. Paparazzikuvat eivät jätä juuri arvailujen varaa suhteen laadusta, sillä suudelmat olivat vain senttien päässä. Tälläkin kerralla Selena ja Justin halailivat toisiaan tavalla, joka tuskin kielii pelkästä ystävyydestä. Justiniin ihastuneet fanit ovat vuodattaneet tuntojaan uusista kuvista Twitter-mikroblogissa. Osa faneista ymmärtää olla myös onnellinen idolinsa puolesta.