Big Brother -tähti suosikkisarjan lesbokohtauksessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina homot ja lesbot ovat yleistyneet räjähdysmäisesti televisio-ohjelmissa, ja hiljalleen myös konservatiiviset saippuasarjatkin ovat lähteneet mukaan kasvavaan trendiin. Lukuisten saippuasarjojen Britanniassa lesbokohtauksia on nähty vasta viime aikoina monissa saippuasarjoissa.

EastEnders, Emmerdale ja tuoreimpana Coronation Street ovat ottaneet juonikuvioon mukaan homoseksuaalit naiset. Nyt joukko kasvaa taas yhdellä, kun perinteikäs Shameless marssittaa ruutuun lesborakkautta. Manchesteriin sijoittuvan sarjan lesbokohtausta tähdittää sikäläisestä Big Brother -kilpailussakin mukana ollut Tina Malone.

Asiasta uutisoineen Daily Mail -lehden mukaan BB-tähden roolihahmo on Mimi Maguire, jolla on suhde naapurissa asuvaan Avril Powelliin. Naapurin roolia näyttelee Karen Bryson. Malone kertoi lehdelle, että hänen roolihahmonsa uusi juonikuvio tuli hänelle shokkina. Hän on kuitenkin tyytyväinen käänteeseen, sillä runsaasti laihtunut tähti pääsee samalla esittelemään hoikentunutta vartaloaan katsojille.