Zsa Zsa Gabor menettää jalkansa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu veteraaninäyttelijä Zsa Zsa Gabor kiidätettiin viime syksynä sairaalahoitoon pudottuaan sängystä kotonaan. Pudotus oli iäkkäälle tähdelle raju, sillä hän sai tapaturmassa useita luunmurtumia. Sittemmin hänen tilastaan on liikkunut julkisuudessa hyvin ristiriitaisia tietoja.

93-vuotias supertähti loukkaantui Malibussa sijaitsevassa kodissaan ollessaan katsomassa televisiota sängyllä ja pudottuaan lattialle tavoitellessaan puhelintaan. Hänet kiidätettiin leikkauksen jälkeen teho-osastolle kriittisessä tilassa, mutta pian kunto parani ja Gabor pääsi kotihoitoon. Pian tila kuitenkin heikkeni ja hänet kiidätettiin takaisin teho-osastolle. Hänen sydämensä vierestä leikattiin kaksi verihyytymää.

Sittemmin tila on mennyt todellista vuoristorataa, ja nyt amerikkalaislehdet kertovat tähden menettävän toisen jalkansa. Osa oikeasta alaraajasta joudutaan amputoimaan, koska siinä oleva kuolio on vaarassa levitä. Mikäli amputaatiota ei tehdä, on supertähti vaarassa menettää henkensä.

Unkarilaissyntyinen Zsa Zsa Gabor tunnetaan näyttelijätöidensä lisäksi myös lukuisista avioliitoistaan. Hän on ollut tähän mennessä jo yhdeksän kertaa naimisissa muiden muassa aatelisten, näyttelijöiden, liikemiesten ja miljonäärien kanssa. Vuosina 1942 – 1946 hän oli naimisissa Hilton-hotelliketjun perustajan Conrad Hiltonin kanssa. Avioliitosta syntyi hänen ainoa lapsensa, Francesca Hilton.