Alaston Pamela Anderson liikaa hongkongilaisille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Muutama päivä sitten Vuoden 2010 henkilöksi PETA-järjestön toimesta valitsema Pamela Anderson oli taannoin otsikoissa, kun hänen poseerauksensa oli liian rohkea kanadalaisille. Neitokainen lensi Montrealiin saakka lanseeraamaan julistetta, kun tilaisuus peruttiin yllättäen.

Pian selvisi, että alastomana mainoksessa nähty povipommi oli liikaa viranomaisille. PETA-järjestön organisoiman kampanjan tarkoituksena on vastustaa lihan syömistä ja samalla verrata ihmisiä eläimiin ja osoittaa että ihmisilläkin on vartalossaan samat osat kuin eläimilläkin; rinta, potka ja kyljys mukaanlukien.

Sittemmin mainos kiellettiin myös Bostonissa ja New Yorkissa. Nyt täsmälleen sama reaktio on nähty Hong Kongin lentokentällä, jossa viranomaiset kielsivät mainoksen esittämisen liian rohkeana. Anderson on luonnollisesti ihmeissään siitä, että kampanjan julisteita ei haluta julkisille paikoille.

– On surullista, että kaupunki, joka on tunnettu strippareistaan, ei anna naisten käyttää heidän omaa vartaloaan poliittisiin tarkoituksiin lehmien ja kanojen puolesta, Pamela Anderson ihmetteli Kanadan tapauksen jälkeen.