Bret Favren seksiskandaalista syytteitä – ehdotti hierojille ryhmäseksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen urheilutoimittaja Jenn Sterger nousi taannoin hetkessä otsikoihin sen jälkeen, kun urheilulegenda Brett Favre jäi kiinni neitokaiselle lähettämistään rohkeista alastonkuvista ja seksiä tihkuvista tekstiviesteistä. Sittemmin kohu on vain paisunut viikko viikolta.

Viime viikolla amerikkalaisen jalkapallon ammattilaisliiga NFL on määräsi Favrelle 50.000 dollarin sakot, koska tämä ei ole suostunut auttamaan seksiskandaalin tutkinnassa. TMZ-julkaisun mukaan liiga on tutkinut jo pidemmän aikaa urheilulegendan tekemisiä. Tänään Yhdysvalloissa kerrottiin, että Favre on saamassa myös syytteen kahdesta seksuaalisesta ahdistelusta, jotka eivät liity Stergeriin. Haastajina on hierojat Christina Scavo and Shannon O’Toole, joiden mukaan urheilutähti ahdisteli heitä ja ehdotti ryhmäseksiä.

The Daily Line -urheiluohjelmaa toimittava Jenn Sterger vahvisti aiemmin saaneensa Favrelta kuvien lisäksi myös ronskeja vastaajaviestejä. Televisiokaunotar käytti tilaisuutensa hyväksi ja rahasti poseeraamalla alastomana Maxim-miestenlehden sivuilla. Viime viikolla urheilujoukkue NY Jetsin palveluksessa oleva nainen on paljasti Favren pyytäneen häneltä videota, jossa neitokainen masturboisi videokameran edessä.