Hooters-ravintola järjesti omat missikisat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin Suomessa uutisoitiin, että maailman tunnetuin ”tissibaariketju” Hooters kaavailee levittäytymistä Suomen markkinoille. Ravintolaketju ei varsinaisesti liity aikuisviihteeseen, vaan sen tarjoilijoina on totuttu näkemään muodokkaita ja vähäpukeisia kaunottaria.

Legendaarista baaria tuskin Suomessa vielä lähivuosina nähdään, mutta verkossa voidaan nyt katsastaa millaiselta esimerkiksi Hootersin oma missikilpailu näytti. Lienee sanomattakin selvää, että kisoissa ei ollut silikonikieltoa ja että muodoilla oli suuri merkitys lopputulokseen.

Vuonna 1983 Floridassa perustettu Hooters pitää sisällään kaksi amerikkalaista ketjua, joihin kuuluu samannimisiä ruokaravintoloita, baareja, hotelleja ja kasino Las Vegasissa. Vuonna 2003 perustettiin myös Hooters-lentoyhtiö, jonka toiminta kuitenkin keskeytettiin vuonna 2006. Nimensä mukaisesti miesasiakkaisiin keskittyneessä ketjussa tarjoilijat ovat useimmiten varsin vähissä vaatteissa olevia nuoria naisia. Suomea lähin Hooters-ravintola löytyy Saksasta.