Alias-kaunotar riisui viimein bikineille – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Hollywood-tähti Jennifer Garner kertoi taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän aio koskaan esiintyä valkokankaalla alastomana. Kollegansa Ben Affleckin kanssa perheen perustaneella kaunottarella on asiasta selkeä mielipide, eikä hän aio koskaan pyörtää päätöstään.

Perheeseen kaksi lasta synnyttänyt Jennifer ei ole ensimmäisen raskautensa jälkeen juuri bikineissä poseerannut, sillä hän ei ole halunnut esitellä raskauden jälkeistä vartaloaan kaikelle kansalle lehtien palstoilla. Nyt kuntoilu on kantanut kuitenkin hedelmää, ja Jennifer kuvattiin viikonloppuna Havaijilla nauttimassa rantalomasta yhdessä Violet-tyttärensä kanssa. Tällä kertaa Garner oli pukeutunut poikkeuksellisesti bikineihin.

38-vuotias Jennifer Garner on tullut urallaan tunnetuksi monista hittirooleistaan, mutta television puolella hänet tunnetaan parhaiten Alias-sarjan päätähtenä. Vuonna 2001 alkaneesta roolistaan hänet on palkittu esimerkiksi Emmy-patsaalla. Jenniferin elokuvauran kohokohta on suursuosion aikoinaan saanut Pearl Harbor. Vuonna 2010 Garner nähtiin elokuvassa Valentine’s Day.