Jennifer Lowe Hewitt näyttävissä lomakuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin lakkautetusta Aavekuiskaaja-televisiosarjastakin tuttu näyttelijäkaunotar Jennifer Love Hewitt nähdään pian The Client List – televisioelokuvassa. Tästä roolistaan hän on saanut nyt myös Golden Globe -ehdokkuuden. Viime aikoina menestysrooleja ei ole tullut, mutta neitokainen on siitä huolimatta tiiviisti otsikoissa.

Painonnousujensa ja -laskujensa kanssa viime vuonna painiskellut Jennifer Love Hewitt on nykyisin upeassa sopusuhtaisessa kunnossa, joten moista vartaloa kelpaa esitellä. Pari päivää sitten hän ilakoi vesipuistossa poikaystävänsä Alex Behin ja äitinsä Pat Hewittin kanssa. Nyt Jennifer on puolestaan kuvattu muualla Havaijilla muodokkaana bikinien yläosaan pukeutuneena.

Jennifer Love Hewitt aloitti uransa noin 20 vuotta sitten. Kyseessä oli tuolloin Kids Incorporated –televisiosarja. Vuonna 1997 ensi-illassa nähtiin Tiedän Mitä Teit Viime Kesänä ja näin neidon ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe kuuluvat neitokaisen tuotantoon. Ensi vuonna Love Hewitt nähdään The Lost Valentine –televisioelokuvassa.