Uskomaton käänne! Lindsay Lohania uhkaa puolen vuoden vankilatuomio

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähtenä ja näyttelijänä tunnetuksi tullut Lindsay Lohan pääsi eilen vapaaksi oikeuden hänelle määräämästä pakollisesta vieroitushoidosta. Hänet passitettiin syksyllä Betty Fordin klinikalle vankilan sijaan, ja vieroitusjakso meni hyvin – yhtä poikkeusta lukuunottamatta.

Hoitolan henkilökuntaan kuuluva nainen nimittäin väittää Lindsayn käyttäneen hoitojaksonsa aikana alkoholia ja hyökänneen hänen kimppuunsa. Välikohtaus syntyi hoitajan mukaan siksi, että Lohan ei suostunut puhaltamaan alkometriin. Tämän jälkeen nainen erotettiin hoitolaitoksesta, koska hän oli paljasti luottamuksellisia asioita lehdistölle. Sittemmin hän teki Lohanin tekosista rikosilmoituksen, ja nyt poliisi on ottanut siihen ensimmäisen kerran kantaa.

CNN-uutiskanava uutisoi tänään, että Lindsay Lohan on poliisin mukaan loukannut mahdollisesti ehdonalaistaan. Tuorein käänne tulee pahaan saumaan, sillä pahimmassa tapauksessa se voi passittaa näyttelijän uudelleen vankilaan peräti kuudeksi kuukaudeksi. Lohanin lakimiehet korostavat, että poliisit soitti paikalle Lohan eikä pahoinpidellyksi väitetty hoitaja. He eivät usko, että suojattinsa voisi joutua enää tässä vaiheessa takaisin vankilaan. Hoitajan asiassa esittämää näyttöä pidetään epäuskottavana.