Lindsay Lohanin piilopaikka onkin valtava ökylukaali – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka näyttelijätär Lindsay Lohan pääsi viimein vapaaksi oikeuden hänelle määräämästä vieroitushoidosta. Hieman aiemmin hänen taustavoimansa olivat ilmoittaneet, että Lohan viedään salaiseen paikkaan medialta piiloon. Toisin kuitenkin kävi.

Paparazzit saivat nimittäin nopeasti tietoonsa julkkistähden ”salaisen piilopaikan”, sillä se sijaitsee Los Angelesin liepeillä Santa Monicassa. TMZ-julkaisun haltuunsa saamien kuvien perusteella kyseessä on hulppea luksuslukaali. Venicen maineikkaalla rannalla sijaitsevassa vuonna 2007 rakennetussa talossa on lähes 400 neliötä, kahdeksan makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta.

Lehden mukaan Lindsay Lohan maksaa talosta parhaillaan 7.100 dollarin kuukausivuokraa. Vielä ei ole tiedossa kuinka pitkään hän aikoo talossa asua. Lähipiiri kertoi jo kauan sitten haluavansa, että Lohan muuttaa mahdollisimman kauas Hollywoodista ja sen yöelämän houkutuksitsa. Santa Monicassa lienee hieman rauhallisempaa.