Maikkarin kotimainen hittisarja saa jatkoa

Viihdeuutiset · Stara.fi

MTV3-kanavalla viime vuosina huippusuosion saanut Maajussille morsian -realitysarja saa edelleen jatkoa. Tuotantoyhtiö hakee pian taas kilpailijoita seuraavalle tuotantokaudelle. Haku alkaa 11. tammikuuta.

Samana päivänä kanavalla esitetään ohjelma Maajussit – Peräkammareista päiväuniin, jossa tutustutaan sarjan aikaisemmilta tuotantokausilta tunnetuksi tulleisiin henkilöihin. Samalla paljastuu viimein myös se, kuinka moni maajusseista on löytänyt puolison. Kuinka monet häät on vietetty, kuinka monta lasta syntynyt? Tai mitkä ovat asiat, joita maajussit oikeasti puolisolta haluavat?

Maajussit voivat hakea ohjelmaan sen verkkosivujen kautta. Samalla kanava julkisti tutkimuksen, jonka mukaan 95 prosenttia maajusseista arvioi, että ohjelmassa esiintyminen on selvästi lisännyt positiivista kiinnostusta heitä kohtaan.