Mickey Rourke kiskoo hampaansa irti elokuvaroolin takia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävän paluun valkokankaille pitkän tauon jälkeen tehnyt Mickey Rourke nähtiin äskettäin The Expendables -elokuvassa yhdessä monien muiden vanhojen tuttujen toimintatähtien kanssa. Seuraavaksi hän ryhtyy kuvaamaan urheiluaiheista elokuvaa rugbystä.

Rourke esittää elokuvassa Britannian ensimmäistä avoimesti homoseksuaalia rygby-tähteä. Parhaillaan hän opetteleekin jo puhumaan mahdollisimman aidolla Walesin murteella. Näyttelijän omistautumista roolilleen kuvaa varsin hyvin se, että hän on ilmoittanut luopuvansa kahdesta etuhampaastaan näyttääkseen roolissaan mahdollisimman aidolta. Näyttelijän manageri vahvisti huhut brittiläiselle Daily Express -lehdelle. Hänen mukaansa Mickey Rourke haluaa mennä myös fyysisesti mahdollisimman lähelle roolihahmoaan. Siksi hän on valmis repimään kaksi etuhammastaan.

Taannoin The Wrestler -elokuvan pääroolinsa myötä näyttävän paluun valkokankaille tehnyt näyttelijä Mickey Rourke tähditti myös Iron Man 2 -elokuvaa. Tuolloin hän paljasti ettei vielä kuvauksissa edes tiennyt mistä koko elokuva kertoo.