Nicki Minaj mokasi nolosti uudenvuodenbileissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosioon nopeasti noussut naispuolinen trinidadilainen hiphop-tähti Nicki Minaj on tehnyt jo historiaa lyhyellä urallaan. Artisti on menestynyt musiikillisesti varsin hyvin, mutta myös hänen näyttävä ulkonäkönsä on noteerattu laajasti. Kovassa nousussa oleva neitokainen on nähty jo esimerkiksi monissa alusvaatekuvissa.

Nicki joutui kuitenkin uudenvuodenaattona noloon tilanteeseen Miamissa, jonne hänet oli kiinnitetty esiintymään. Neitokaisen oli määrä laskea vuodenvaihteen viimeiset sekunnit Mansion-klubin esiintymislavalla, mutta hän oli myöhässä keikalta. Lopulta Minaj nousi lavalle ja ryhtyi laskemaan sekunteja – kuusi minuuttia tämän vuoden puolella. Siten yleisö oli jo hetkeä aiemmin iloinnut vuoden vaihtumista, TMZ uutisoi.

Viime kuussa Nicki on otsikoissa hieman ikävemmissä merkeissä, sillä hänen kotitekoinen pornovideonsa on väitteiden mukaan päätynyt vääriin käsiin ja sitä kautta verkkoon. Videota kaupitellaan parhaillaan eniten tarjoavalle 100.000 dollarin hintaan. Se on väitteiden mukaan kuvattu ennen kuin Nicki teki läpimurtonsa.

26-vuotias Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja on hiljalleen tekemässä läpimurtoaan. Hänen esikoislevynsä Pink Friday julkaistiin 19. marraskuuta 2010, mutta jo pari vuotta aiemmin hän voitti Vuoden naisartisti -palkinnon Underground Music Awardseissa. Lokakuussa 2010 Nicki Minaj oli historian ensimmäinen naisartisti, jolla oli seitsemän kappaletta samanaikaisesti Billboardin Hot 100 -listalla.