Tällaista tuhoa lapset saavat aikaan – katso hulvaton kuvakooste

Viihdeuutiset · Stara.fi

Joulu on jo onnellisesti ohi, ja monissa kodeissa tutkiskellaankin nyt iltaisin esimerkiksi uusia tablet-tietokoneita, iPod-soittimia tai muita lahjaksi saatuja teknisiä vempeleitä. Nyt Yhdysvalloissa on julkaistu hauska kuvakooste siitä millaista tuhoa lapset voivat saada aikaan esimerkiksi juuri elektroniikalle.

Tässä kuvagalleriassa on tosin mukana myös sellaisia tapauksia, joissa elektroniikalla ei ole ollut mitään osaa. Siitä huolimatta tuhottu televisio, kaukosäädin ja kannettava tietokone ovat aiheuttaneet aikanaan kyseisissä kodeissa varmasti muutamia voimasanoja.

Samalla nähdään myös miten voi käydä esimerkiksi silloin, kun lapsi löytää vanhempien poissaollessa tussin tai vaikkapa maalipurkin ja -sudin. Silloin erityisesti pienissä pojissa herää henkiin sisäinen remonttireiska. Vanhemmat eivät tosin ole ehkä aivan täysin samaa mieltä lopputuloksen tyylikkyydestä.