The Ark lopettaa – vielä kaksi keikkaa Suomessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä vuonna 20-vuotta täyttävä ruotsalaisyhtye The Ark muistaa fanejaan jäähyväiskiertueella sekä kokoelmalevyllä. Maaliskuun 3. päivänä Helsingin Tavastia klubilta starttaava kiertue on viimeinen mahdollisuus nähdä yhtye klubiympäristössä ennen toukokuun lopussa starttaavaa viimeistä kesäkiertuetta.

Helmikuun 23. päivänä julkaistavan Arkeology-kokoelmalevyn ensimmäinen single Breaking Up With God julkaistaan 10. tammikuuta. Albumi sisältää 18 The Ark-klassikkoa sekä kaksi uutta sävellystä, joista singlen lisäksi toinen on nimeltään The Apocalypse Is Over. Uusien levytysten tuottajana on toiminut Peter Kvint, joka tuotti myös In Lust We Trust -albumin.

The Ark nähdään viimeisellä kiertueellaan seuraavasti:

3.3 Helsinki, Tavastia (LM)

4.3 Helsinki, Tavastia (LM)

5.3 Karlstad, Nöjesfabriken

9.3 Uppsala, Katalin

10.3 Åre, Bygget

11.3 Sundsvall, Stadshuset

15.3 Stockholm, Cirkus

18.3 Göteborg, Trädgår’n

19.3 Malmö, KB

25.3 Växjö, Palladium

26.3 Norrköping, Flygeln

31.3 Oslo, Rockefeller

2.4 Helsingborg, The Tivoli

19.4 Köpenhamn, Amager Bio