Supersuosittu Top Gear palaa Suomen televisioruutuihin – maksullisena

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin auto-ohjelma, Emmy-palkittu Top Gear, kurvaa ruutuun uusilla jaksoilla maksullisella MTV3 MAX -kanavalla 31. tammikuuta alkaen. Yllytyshullut juontajat Clarkson, May ja Hammond valloittavat ruudun uusilla 15. ja 16. tuotantokauden jaksoilla.

Viidennentoista tuotantokauden vieraina nähdään mm. Rubens Barrichello, Rupert Grint, Cameron Diaz, Tom Cruise, Jeff Goldblum ja Andy Garcia. Kauden jaksoissa selviää muiden muassa voiko Toyota pick-upilla valloittaa islantilaisen tulivuoren ja miten käy Volkswagenille kun vastassa on moottorikelkka ja ruotsalaiset olosuhteet. Minkä luksusauton kyytiin mahtuu sekä hääpari että anoppi?

Kauden ensimmäisessä jaksossa James seikkailee Islannissa ja ajaa Toyota Hiluxilla alkuvuonna 2010 purkautuneen Eyjafjalla-tulivuoren kraatterin reunalle. Jeremy puolestaan testaa sisarmallejaan räyhäkkäämmän Bentley Continental Supersportsin. Lisäksi pojat saavat uuden kohtuuhintaisen auton, ja Richard järjestää vanhalle rysälle viikinkihautajaiset. Jotta uudelle tulostaululle saadaan nopeasti liuta aikoja, Jeremy ja Richard panevat pystyyn julkkisten grillikestit, jonne kutsutaan muun muassa viihteen monitoimimies Bill Bailey ja olympiamitalisti Amy Williams.