Victoria Beckham: ”David näyttää aamuisin karmealta”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Beckhamien julkkisperhe on ollut vuodenvaihteessa otsikoissa lähinnä siksi, että David Beckham suivaantui prostituoidun seksiväitteistä ja haastoi tämän oikeuteen. David vaatii 18 miljoonan dollarin korvauksia perättömistä väitteistä. Victoria teki puolestaan uudenvuodenlupauksen vähentää alkoholin käyttöä.

Nyt Victoria on kommentoinut perhe-elämäänsä ja miehensä ulkonäköä. Miljoonien miesten roolimallina pidetty David Beckham on toiminut jo vuosien ajan myös mallina, mutta vaimon mukaan hän ei ole aina kovinkaan näyttävä komistus.

– Eräänä aamuna katsoin Davidia juuri kun hän oli herännyt ja ajattelin, että kylläpä hän näyttikin karmealta. Kiitin Jumalaani, sillä kyseessä on mies, joka on aina näyttänyt niin täydelliseltä, Victoria kertoo Vogue-lehden brittiversiossa.

Kaunottaren mielipiteet olivat muuttuneet varsin nopeasti, sillä vielä pari kuukautta sitten hän ylisti vuolaasti aviomiehensä ulkonäköä.

– Hän näyttää aina niin luonnollisen hyvältä. Hän ei koskaan näytä p**kalta edes aamuisin. Ei koskaan. Siinä hän istuu ja lähettelee sähköposteja alastomana. Hänessä ei ole grammaakaan läskiä, Victoria hehkutti viime vuoden puolella.