Angela Simmons bikineissä rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hiphop-yhtye Run DMC hajosi taannoin jäsenensä traagisen kuoleman takia. Sittemmin bändin kahdesta muusta jäsenestä ei ole kovin paljon kuultu. Sittemmin kuitenkin yhtyeen jäsenen, Joseph Simmonsin, jälkikasvu on tehnyt omaa uraansa julkisuudessa.

Joseph Simmons, artistinimeltään Rev Run, on yhtyeensä lopettamisen jälkeen tehnyt musiikkiuran lisäksi myös realityohjelmaa, kun MTV-kanavan Run’s House -sarjassa seurattiin hänen perheensä elämää. Tyttärien varttuessa he saivat oman Daddy’s Girls -ohjelmansa.

Erityisesti hiphop-tähden tytär Angela Simmons on saanut hyvin jalansijaa myös viihdelehdissä. 23-vuotias Angela Simmons on perustanut Vanessa-siskonsa kanssa oman menestyksekkään yrityksen nimeltä Pastry Footwear. Angela nähtiin viime kuussa ensimmäistä kertaa varsinaisissa paparazzikuvissa, ja nyt hän on päässyt jälleen kuvaajien tähtäimiin Miamissa – tietenkin rannalla ja bikineissä.