Discotähden sydän antoi periksi – luonnollinen kuolema

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi maailmanhistorian maineikkaimmista ja vaikutusvaltaisimmista discoyhtyeistä oli aikoinaan Boney M, jonka jäsenistöön kuului myös laulaja Bobby Farrell. Viime viikolla discotähti kuoli traagisesti 61-vuotiaana moskovalaisessa hotellissa.

Farrell menehtyi keikkamatkalla Venäjällä. Laulaja löydettiin kuolleena hotellihuoneestaan pietarilaisesta hotellista, kun mies ei vastannut aamulla herätyssoittoon. Lehtitietojen mukaan hänellä oli ollut edellisenä iltana hengitysvaikeuksia konserttinsa jälkeen. Nyt paikalliset viranomaiset ovat vahvistaneet, että kuolema oli luonnollinen ja että se johtui sydänsairaudesta.

Boney M nousi jättisuosioon ja discomusiikin aallonharjalle 1970-luvun alkupuolella, kun se julkaisi useita ikivihreitä discoklassikoita. Yhtyeen suurimpia hittejä ovat muiden muassa Daddy Cool, Rasputin, Sunny ja Rivers of Babylon. Virallisesti yhtye hajosi jo vuonna 1986, mutta se on kiertänyt siitä saakka kiistanalaisissa kokoonpanoissa myös Suomessa. Alkuperäinen bändi ei ole kuitenkaan sittemmin esiintynyt julkisesti.