Television säätyttö topless-kuvissa – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen kaunotar Clare Nasir tunnetaan kotimaassaan erityisesti ITV-kanavan seksikkäänä säätyttönä, joka on kiinnittänyt miesten katseet säätilan sijaan usein aivan muihin asioihin esimerkiksi London Today ja London Tonight -ohjelmissa.

Nyt Clare Nasir nähdään poseeraamassa yläosattomissa Closer-lehden sivuilla. Upealla säätytöllä on yllään ainoastaan pienet vihreät alushousut ja jalassaan kengät. Intiimit paikkansa julkkistähti on peittänyt käsillään.

Paljastuskuvan tarkoituksena ei ole varsinaisesti esitellä paljasta pintaa, vaan Claren huiman laihdutuksen tuloksia. Hän on nimittäin pudottanut painoaan kymmeniä kiloja, ja vyötärö kapeni 12 tuumalla. Kaunotar sai kipinän painonpudotukselle nähtyään omia valokuviaan ja huomattuaan niistä ylipainonsa. Hän kertoo Closer-lehden haastattelussa kieltäneensä itseltään kuinka lihava olikaan.