Elisabetta Canalis upeassa rantakunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijäkomistus George Clooney ja hänen näyttelijänäkin tunnettu italialainen tyttöystävänsä Elisabetta Canalis ovat viettäneet viime päivinä hyvin ansaittua rantalomaa Cabossa, Meksikossa. Paparazzit ovat olleet pariskunnan perässä, mutta Clooney on yllättäen joutunut taka-alalle.

Pariskunnan kauniimpi osapuoli on ollut nimittäin lähes päivittäin viihdelehtien sivuilla esittelemässä upeaa bikinivartaloaan. Nyt Elisabetta nähdään nauttimassa rantaelämästä upeaan uima-asuun sonnustautuneena. Kuvien perusteella ei ole ihme, että yksi maailman halutuimmista miehistä on valinnut kumppanikseen juuri tämän bruneten.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Viime vuonna Canalis juonsi MTV-kanavallaTotal Request Live -ohjelmaa ja tänä vuonna hän tähditti hetken aikaa Leverage-televisiosarjaa. Elisabetta Canalis on poseerannut viime aikoina vähissä vaatteissa myös FHM-miestenlehden Saksan versiossa ja Roberto Cavallin alusvaatemalliston mainoskuvissa.