Räppäri tuomittiin mielisairaalaan ja vankilaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen Gucci Mane on tuorein lisäys sillä loputtomalla listalla, joka pitää sisällään vankilaan tuomittujen hiphop-tähtien nimet. Hänet on nyt tuomittu ensin mielisairaalaan ja sen jälkeen matka jatkuu vielä vankilaan. Syynä on tällä kertaa ehdonalaisen rikkominen.

Gucci Mane, oikealta nimeltään Radric Davis, oli jo valmiiksi ehdonalaisessa aikaisemmista rötöksistään, kuten vuonna 2005 tapahtuneesta asellisesta hyökkäyksestä. Poliisi pysäytti hänen autonsa marraskuussa Atlantassa. Tuolloin häi sai syytteitä liikennerikkomuksista, eli hänen katsottiin rikkoneen lakia ehdonalaisen aikana.

Nyt Gucci Mane tuomittiin tekosistaan vankilaan, AllHipHop.com uutisoi. Räppärin asianajajan pyyntö kotiarestista evättiin. Artistin vankilatuomion pituutta ei ole vielä määrätty, mutta se voi olla jopa 17 kuukautta.