Kiira Korpi maailman seksikkäimpien listalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tamperelainen taitoluistelijatar Kiira Korpi on noteerattu lukuisia kertoja kansainvälisillä areenoilla myös muuten kuin jäällä. Joulukuussa amerikkalainen Bleacher Report listasi hänet maailman viidenkymmenen seksikkäimmän naisurheilijan listalle. Nyt Korpi on noteerattu jälleen.

Tällä kertaa maineikas Esquire-lehti on listannut seksikkäimpien urheilijoiden sijaan eri maiden seksikkäimmät naiset, ja Kiira Korpi sai kunnian edustaa Suomea. Valintaa perustellaan muiden muassa sillä, että Kiira oli hyvä syy katsoa talviolympialaisia. Listalla on mukana runsaasti missi-, malli- ja näyttelijäkaunottaria, mutta myös urheilijoita ja poliitikoita. Tanskaa edustaa Helena Christensen ja Viroa Carmen Kass.

Bleacher Report kehui vaalean suomalaisen olevan ”ilmiselvästi yksi kuumimmista” taitoluistelijoista maailmassa. Kiira selätti listalla muiden muassa tenniskaunotar Amanda Beardin, alastonkuvissa nähdyn koripallotähti Diana Taurasin sekä miestenlehdissä poseeranneet golf-tähti Natalie Gulbisin ja lumilautailija Gretchen Bleilerin. Listauksesta kertoi Iltalehti.

Kiira Korpi Esquire