LeAnn Rimesin timmi bikinivartalo kerää kehuja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti LeAnn Rimes pokasi taannoin näyttelijä Eddie Cibrianin, kun molemmat tähdet olivat tahoillaan naimisissa. Tapauksesta syntyi todellinen sekasotku, kun neliödraaman osapuolet hakivat kukin vuorollaan avioeroa.

Rimes ja Cibrian eivät kuitenkaan eronneet toisistaan, sillä pariskunta kihlautui jouluna. Upea sormus ei ole kuitenkaan ainoa asia, jota poptähti voi ylpeänä esitellä. Viime viikolla LeAnn ja hänen nykyinen kumppaninsa lomailivat julkkisten suosimalla Cabo San Lucas –rannalla Meksikossa. Nyt reissusta on saatu lisää kuvia.

Tuoreimmissa otoksissa pariskunta nauttii olostaa rannalla vesirajassa kävellen. LeAnn nähdään pienissä punaisissa bikineissä. Naisen vartalo on kuvien perusteella timmissä kunnossa, ja lihakset viittaavat salitreenaukseen. Rimesin rinnalla astellut sulhanen Eddie Cibrian onkin tyytyväisen oloinen.