Michael Jacksonin kuoleman oikeudenkäynti alkoi – heti yllätyskäänne

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolitoista vuotta sitten epäselvissä olosuhteissa kuollut Michael Jackson on ehtinyt maata haudassa jo pitkään, mutta maan päällä hänen kuolemaansa käsittelevä oikeudenkäynti alkoi toden teolla vasta eilen. Heti ensimmäisessä istunnossa nähtiin parikin yllättävää käännettä.

Ensimmäinen linjanveto nähtiin syyttäjiltä, kun he ottivat näkemyksekseen sen, että syytettyjen penkillä istuva supertähden henkilökohtainen lääkäri Conrad Murray olisi yrittänyt peitellä laulajan todellista kuolinsyytä. Yksi syyttäjän argumenteista on se, että lääkäri odotti liian pitkään ennen kuin soitti hätänumeroon.

Toinen paljastus tuli Jacksonin koreografin suusta. Hän nimittäin paljasti, että Jackson oli ollut todella sairas jo useiden päivien ajan ennen kuolemaansa. Poptähden henkivartija Faheem Muhammad puolestaan todisti kuinka Murray näytti olevan paniikissa yrittäessään turhaan elvyttää kuolevaa laulajaa. Henkivartija vahvisti lääkärin myös kysyneen osaako joku ensiapua ja että lapset Prince ja Paris olivat samaan aikaan läsnä huoneessa.