Mummotkin osaavat olla ”rock” – katso hulvattomat kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywoodin viihdemaailma on kautta aikojen ylistänyt erityisesti nuoruutta ja nuorekkuutta, joista jälkimmäistä erityisesti naispuoliset supertähdet tavoittelevat käymällä läpi monenlaisia kauneusleikkauksia. Nuorekkuutta voi tosin tavoitella myös muuten kuin menemällä leikkauspöydälle.

Tästä on hyvänä esimerkkinä amerikkalaisen verkkosivuston julkaisema hauska kuvakooste, jossa nähdään mummoja nuorekkaissa tyyleissä. Mukana on muiden muassa punk-henkisiä iäkkäitä naisia ja myös esimerkiksi hiphop-tyyliä tavoittelevia mummoja.

Eräs iäkkäämpi naishenkilö esittelee rintaliivisillään valtavia tatuointejaan. Osa leideistä näyttäisi poseeranneen kuvissa lastenlastensa toivomuksesta tai ainakin heitä miellyttäen.