Olivia Wilden paidasta näkyi läpi sänkykuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tron: Perintö -elokuvan naistähti Olivia Wilde on parhaillaan kovassa nosteessa viihdemaailmassa. Viihdelehti Stara tapasi Olivia Wilden äskettäin Pariisissa, jossa hän oli markkinoimassa uutta elokuvaansa. Katso Olivian videohaastattelu tästä.

Tällä kertaa kaunotar poseeraa Details-lehden kuvissa, joissa hänet nähdään muiden muassa makoilemassa sängyllä pikkupöksyissä ja harsomaisessa paidassa. Olivian aviomies on italialainen Tao Ruspoli. Pariskunta tapasi toisensa Wilden ollessa vielä 18-vuotias nouseva tähti. Avioliittoon heidät vihittiin jo puolen vuoden seurustelun jälkeen. Women’s Health –lehden haastattelussa ollut Wilde kertoi miehensä olevan kykenemätön mustasukkaisuuteen.

26-vuotias irlantilais-amerikkalainen näyttelijätär Olivia Wilde on nähty muiden muassa televisiosarjoissa O.C. ja House. Valkokankaalla hän on näytellyt esimerkiksi elokuvissa Alpha Dog, Year One ja Fix. Äskettäin Megan Fox nimesi Wilden mielestään erityisen seksikkääksi naiseksi, jonka kanssa hän voisi harkita myös lesbosuhdetta.