Peter Andre pokasi halutun mallikaunottaren

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime kuussa kuinka poptähti Peter Andre kiidätettiin sairaalaan sairauskohtauksen takia saatuaan rajuja vatsakipuja. Miehelle tehtiin myös leikkaustoimenpide. Sittemmin Andre on jo palannut esiintymislavoille munuaiskivien poistamisen jälkeen.

Artisti erosi vuonna 2009 povipommi Jordanista, eli Katie Pricesta, joka puolestaan avioitui myöhemmin Alex Reidin kanssa. Eron jälkeen Andre on yhdistetty muiden muassa Sugababes-yhtyeen laulajaan Keisha Buchananiin. Huippumalli Elen Rivas on kuitenkin miehen todellinen rakastettu. Suhteen julkisti BANG Showbiz –julkaisulle Rivasin edustaja. Myös australialaisen poptähden läheinen on kertonut miehen suhteesta tähtimalliin.

– Peter on totaalisen rakastunut Eleniin. Peter myös tunnustaa tämän, joten suhde on oikeasti vakavalla pohjalla. He ovat tapailleet jo jonkun aikaa, lähde kertoi BANG Showbiz –julkaisulle.

Elen Rivas tapaili aikaisemmin jalkapallotähti Frank Lambardia. Andre astui kuitenkin kuvioihin jo muutama kuukausi sitten. Rivas ja Andre nähtiin romanttisella illallisella eilen Lontoossa Claridges-hotellissa. Peter on myös vahvistanut asian Daily Star –lehdelle. Mies kehui Elenin olevan klassisen upea ja kaunis. Nainen on myös poikkeus hänen vastoinkäymisiinsä lähivuosien aikana. Andren ex-vaimo Katie Price puolestaan on todennut Elenin olevan ehkä ihan kiva.