Rummutatko? Nyt voit pääästä Lemonator-yhtyeen musiikkivideoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lasse Kurjen luotsaama Lemonator-yhtye järjestää netissä rummutuskilpailun. Ideana on, että ihmiset saavat lähettää yhtyeelle omia rummutustaidonnäytteitään videon muodossa, joista sitten kootaan musiikkivideo kappaleelle I Always Wanted To Be A Drummer.

Videon rummuttajan ei tarvitse olla varsinainen rumpali, sillä kuka tahansa saa osallistua lähettämällä mielestään vetävimmän taidonnäytteensä eli nyt kaikki rumpalit ja wanna be-rumpalit voivat osallistua videon tekemiseen. Rummutetttava kappale löytyy verkosta osoitteessa http://www.fried.fi/lemonator. Lähetä video digitaalisessa muodossa osoitteeseen LEMONATOR VIDEO / The Fried Music Oy, Pursimiehenkatu 26 C, 00150 Helsinki. Muista laittaa yhteystietosi mukaan. Kaikki vuoden loppuun mennessä vastaanotetut videot pääsevät arvovaltaisen raadin hellään syleilyyn, joka sitten koostaa lopullisen musiikkivideon parhaista klipeistä. Palkintona parhaat rummuttajat saavat tietysti osallistua tähän musiikkivideoon, mutta heille lähetään myös Lemonatorin uusin albumi Shake, Shake, Shake.