Suuteli Justin Bieberiä – tyttöystävä saa tappouhkauksia faneilta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme eilen kuinka maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber viettää parhaillaan lemmenlomaa Karibialla poptähti-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. 16-vuotias Justin ja 18-vuotias Selena kuvattiin pari päivää sitten suutelemassa ja halailemassa toisiaan hellästi.

Kerroimme eilen kuinka jotkut Bieberin fanit ovat mustasukkaisia idolinsa seurustelusta. Nuori poppari aiheuttaa kuitenkin monissa faneissaan hieman turhankin suurta fanaattisuutta, mikä on tuoreimpien kuvien jälkeen lähtenyt jo hieman käsistä. Justinin mustasukkaiset fanit ovat nimittäin lähettäneet Selenalle tappouhkauksia.

Daily Mail -lehti uutisoi viesteistä, joita Selena Gomez on saanut muiden muassa Twitter-blogiinsa. Disney-tähteä muiden muassa varoitettiin siitä, että fanit hoitavat hänet hengiltä, mikäli neitokainen rikkoo Justinin sydämen. Toisissa viesteissä asia on ilmoitettu hieman suoremmin siten, että fanit tappavat Selenan mikäli hän tosiaan on Justinin tyttöystävä. Kumpikaan ei ole kommentoinut viestejä.