Vankilatuomio uhkaa Justin Bieberin faneja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tämän hetken suosituin teinitähti Justin Bieber viettää parhaillaan lemmenlomaa Karibialla poptähti-tyttöystävänsä Selena Gomezin kanssa. 16-vuotias Justin ja 18-vuotias Selena kuvattiin pari päivää sitten suutelemassa ja halailemassa toisiaan hellästi.

Kerroimme eilen kuinka jotkut Bieberin fanit ovat mustasukkaisia idolinsa seurustelusta. Nuoren popparin mustasukkaiset fanit ovat nimittäin lähettäneet Selenalle tappouhkauksia. Nyt Yhdysvalloissa on uutisoitu, että tappouhkausten tekijät voivat joutua tekosistaan jopa vankilaan. Syyttäjä Robin Saxia haastatelleen E! Onlinen mukaan jatkotoimet ovat nyt Selenan lakimiesten käsissä. He voivat nyt vaatia, että FBI ottaa uhkaukset tutkittavakseen.

Daily Mail -lehti uutisoi viesteistä, joita Selena Gomez on saanut muiden muassa Twitter-blogiinsa. Disney-tähteä muiden muassa varoitettiin siitä, että fanit hoitavat hänet hengiltä, mikäli neitokainen rikkoo Justinin sydämen. Toisissa viesteissä asia on ilmoitettu hieman suoremmin siten, että fanit tappavat Selenan mikäli hän tosiaan on Justinin tyttöystävä. Kumpikaan ei ole kommentoinut viestejä.