Huh mikä palkka! 7,5 miljoonaa viiden päivän työstä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Dustin Hoffman nähdään parhaillaan Suomenkin valkokankailla huippusuosioon saaneessa Pienin painajainen perheessä -elokuvassa. Hänen roolinsa on tällä kertaa totuttua pienempi, mutta se ei supertähden tilipussissa juuri näkynyt.

Elokuvan varsinaisten kuvausten jälkeen Dustin Hoffman kutsuttiin vielä kuvauksiin, koska Universal oli päättänyt tehdä elokuvaan vielä viime hetken muutoksia. Hoffman sai neuvoteltua viisi päivää kestäneille kuvauksilleen uskomattoman sopimuksen.

– Universal päätti viime hetkellä kuvata osan elokuvasta uudelleen ja Hoffmanin roolihahmo tarvittiin kuvauksiin mukaan. He eivät voineet tehdä sitä alkuperäisen sopimuksen mukaisesti, joten hän kykeni sanelemaan hintansa. Se oli 7,5 miljoonaa dollaria viiden päivän työstä, lähde kertoi The New York Post -lehdelle.

Elokuvan tähtinä nähdään Hoffmanin lisäksi myös Ben Stiller ja Robert De Niro. Heidän tilipussinsa kasvoivat elokuvasta noin 20 miljoonalla, kun Owen WIlson ja Barbara Streisand saivat seitsemän miljoonaa. Jessica Alba sai leffasta kolme miljoonaa. Tähän mennessä elokuva on tuottanut maailmanlaajuisesti 130 miljoonaa dollaria.