Jennifer Lopez verotarkastukseen – perheen talous kuralla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Latinotähti Jennifer Lopez on tullut tunnetuksi upeista muodoistaan ja kauniista äänestään. Laulamisen ohella hän harrastaa myös jonkin verran hyväntekeväisyyttä. Nyt olisi kuitenkin ehkä aika hankkia rahaa omalle perheelle. Perheen rahatilanne ei ole nimittäin kovin kehuttava.

Kerroimme viime viikolla, että Lopezin perheen talous ei ole aivan niin hyvässä kunnossa kuin voisi olettaa. Aviomies Marc Anthony on rajuissa veloissa, sillä verovelkaa on peräti 3,4 miljoonaa dollaria. Verottajan mukaan Anthony ei ole maksanut veroja neljään vuoteen ja nyt viranomaiset vaativat omiaan takaisin korkojen kera. Nyt myös Jennifer on ajautunut samankaltaiseen sotkuun.

Radar Online nimittäin uutisoi, että Jennifer Lopez on joutunut Yhdysvaltojen veroviranomaisten erikoistarkastukseen. Tutkinta liittyy Lopezin maksuihin ex-miehelleen Ojani Noalle. Jennifer on ilmoittanut veroviranomaisille maksujen määräksi noin tuplasti sen minkä hän on todellisuudessa Noalle maksanut. Maksut liittyvät pariskunnan riitaan siitä, kun Jennifer erotti ex-miehensä omistamansa ravintolan johtajan paikalta vuonna 2002. Syksyllä Noa kertoi aikeistaan myydä Lopezin vanhoja kotipornovideoita.