Jessica Szohr riisui kaiken juomamainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Gossip Girl -televisiosarjasta tutuksi tullut Jessica Szohr tekee parhaillaan Yhdysvalloissa kovaa nousua julkkismaailman kärkikaartiin. Nuori ja tumma kaunotar poseerasi taannoin vähäpukeisena Men’s Health -lehden sivuilla ja on sittemmin nähty myös bikinikuvissa.

Nyt Jessica on kiinnitetty samaan SoBe-juoman kampanjaan, jossa Ashley Greene nähtiin alastomana viime vuonna. Ashleyn tavoin Jessica mainostaa alastomana, vain bodypaint-maaleilla koristeltuna. Katso kuva alta ja lisää kuvia tästä. Greenen kuviin verrattuna Szohr ei poseeraa aivan yhtä rohkeissa kuvissa.

25-vuotias Jessica Szohr on amerikkalainen malli-näyttelijä, joka esittää Gossip Girl -sarjassa Vanessa Abramsin roolia. Hänen sukunimensä juontaa juurensa Unkariin, josta hänen sukunsa polveutuu. Szohr aloitti mallinuransa 17-vuotiaana ja pääsi nopeasti poseeraamaan moniin nimekkäisiin lehtiin ja mainoskampanjoihin. Nykyisin Jessica seurustelee vastanäyttelijänsä Ed Westwickin kanssa. Hän on lisäksi esiintynyt myös lukuisissa muissa televisiosarjoissa, kuten CSI: Miami, Joan of Arcadia, Drake & Josh ja What I Like About You.

Jessica Szohr